Jalousi

Jalousi-

eller hvilket ord man nu skal bruge.

 

Ja her gælder det også, jalousi det er mange ting.

Du kan være jaloux på din kone/mand, din kæreste, hendes/hans arbejde, fritidsinteresse, hobby, eller bare jaloux. Her kan hypnose være det helt rigtige redskab. Jalousi kan være nærmest invaliderende, det kan gøre i aldrig kommer nogen steder, ikke kan gå til fester, du tillader ikke med hjertet at din partner deltager i diverse aktiviteter, men giver lov og det gør utroligt ondt.

Hvis det er tilfældet, ja så stopper denne overbærenhed fra den jaloux en dag. Pludselig kan du bare ikke give lov mere, du finder måske på at slå, vil skilles, mister kærligheden til personen.

Du går bare og nedbryder dig selv mere og mere. Kan du med den sunde fornuft, acceptere at din partner deltager i dette i hint, men du kan mærke det gør ondt på dig, ja så er det jo givet at hypnose kan ændre denne adfærd.

Det er præcis det hypnose er rigtig god til og kan. 

Går du rundt med noget, der ligner ovenstående beskrivelse, eller er du usikker på, hvad det er, det kaldes i dit tilfælde, for kært barn har jo mange navne, så kontakt mig på 31720271, eller skriv en mail til

Din hypnotisør og hypnoterapeut