Vægt problemer

Vægtproblemer,

Hvad kan jeg dog gøre, alt er prøvet, jeg må opgive.

NEJ NEJ NEJ.

 

Det er helt givet rigtigt du har prøvet "ALT", men det er ikke det samme som du også har prøvet det rigtige for dig Hypnose/hypnoterapi.

Du har givet prøvet at spise sundt, korrekt, efter anvisning fra diætist. Du har sikkert også prøvet sådan cirka 50 forskellige slankekure, men intet hjælper. Og nej det gør det kun i en periode, så overspiser du igen, spiser forkert, selvom du udmærket ved det er forkert det du gør.

Dette er blot en bekræftelse på, at mit postulat, som er mit, ikke er videnskabeligt bevist, for er det det, undskyld mig, fatter jeg ikke der må sælges alle disse kurer der sælges og stikkes blår i øjnene på sagesløse mennesker.

Du spiser på dine følelser og er de ikke afstemt så du kan have det godt inderst inde, ja så enten virker en kur ikke, eller også falder du tilbage igen meget kort tid efter er stoppet og også nåede du aldrig at stoppe, for du kom aldrig rigtigt i gang.

Du bruger mad, slik, kager etc., til at få det bedre med. Det er ikke sikkert du kan mærke det, det sker bare, du har måske aldrig været vandt til at mærke hvad der sker inden i dig, har aldrig haft lejlighed til at lytte, eller forstå signalerne.

Her er Hypnose et helt eminent værktøj, vi vil under sådan en session, eller flere, da hypnose jo ikke er 1-2-3 trylle rylle, finde frem til hvad det er får nogle følelser, eller måske også vaner du spiser på, så du kan komme ud på den anden side, få et godt følelsesliv og dermed helt af sig selv spise sundt godt og færre kalorier end du forbruger, for uanset hvad, så kan man ikke holde vægten, uden at man indtager mindre kalorier, fedt etc. end man forbruger.

Er du træt at evindelige kurer, spiser du ikke for meget og bliver ved med at tage på eller ikke kan komme af med overskydende kilo så.........

Gør en forskel for dig selv,

lad ikke stå til, men gør noget.

Ring på 31 72 02 71

Eller

Send en mail på: info@janlykke.dk