Rygeafvænning

Rygestop - kan hypnose og/eller hypnoterapi anvendes.

Ja det kan det. Der bruges også denne form for behandling til afvænning fra rygestopplastre og nikotintyggegummi, da disse er mindst lige så vanedannende som cigaretten.

I Danmark er rygning ikke mere så tilladt, som det var før i tiden og rygerne føler sig mange gange som sorteper. Kan du huske dit sidste barbesøg, besøg på en restaurant, ja stort set alle offentlige steder? Mange arbejdspladser er blevet røgfri, nogle steder vil det være fyringsgrund, hvis du træder uden for det afmærkede område og der er virksomheder som slet ikke tilbyder dig arbejde, hvis du er ryger. Der findes vel snart heller ikke et fly, tog, bus eller taxi, hvor man må ryge. Lige nu er der vedtaget et totalt rygeforbud på offentlige steder, offentlige og private arbejdspladser, så det er absolut ikke blevet nemmere. Dette er gældende fra 2007.

Alle disse restriktioner, plus at man føler sig set ned på, har fået rigtigt mange til at tage den beslutning, at NU må det være nok. Vi ved alle godt, det ikke er sundt at ryge, det er heller ikke sundt for vores omgivelser og nære pårørende. For slet ikke at tale om vores forsvarsløse små poder, det være sig egne børn, børnebørn og oldebørn.

Vi har mange overbevisninger om rygning.

- Det giver os mere ro.

- Det giver os mere motivation.

- Det får os til at tænke klart.

- Smøgen efter måltidet gør, at vi fordøjer bedre.

- Vi er ikke nær så stressede og slapper bedre af.

 

·         Der er vel ikke andre udsagn der er mere løgnagtige.

Fakta er, at hver gang du tænder en cigaret, så nedsættes ilttilførslen til din krop, din koncentrationsevne nedsættes, blodgennemstrømningen til dine lunger og dermed iltningen af dit blod reduceres i min. 5-6 timer, efter en smøg.

·         Men der findes hjælp.

Hypnose og/eller hypnoterapi er en effektiv behandling til at hjælpe dig til at blive røgfri.

Men som i alle andre sessioner, om det hedder rygestop, angst, eller fobier, ja så skal du skal være indstillet på, at der skal ske en forandring,... Det er ikke et trylleshow, 1-2-3, hokus pokus - og så er du røgfri. Se evt. Hvad er hypnose

DU skal have taget beslutningen om, at DU vil være røgfri og have et sundt og raskt liv i al fremtid.

Den lille cigaret skal ikke længere styre dit liv, den har ingen hjerne - dermed INGEN intelligens eller sund fornuft og du har valgt, at den ikke mere skal være klogere end dig.

Under hypnosen vil du i de fleste tilfælde kunne smage den allerførste cigaret igen, vi finder sammen ud af, hvorfor du ryger og nej - det er IKKE fordi den gør dig mere rolig, mindre stresset, eller hvad du nu har af undskyldninger.

HYPNOSEN hjælper dig til ikke at tænke på de smøger hele tiden, den gør det nemmere at stoppe med at ryge og meget nemmere at holde vægten efter dit rygestop.

Så når du tænder den næste smøg og tænker, jeg vil stoppe, så ring på 31720271, eller send en mail til.

  Din Hypnotisør- Hypnoterapeut.