Stress

Stress, er det et moderne udtryk ?

 

Jeg mener ikke det er sådan og det er der dokumenteret meget på, de sidste år.

Stress er et symptom på en tilstand, man som person er i.

Alle undersøgelser viser i hvert fald at det er sådan. Vi bliver ikke stresset af at have travlt, men af alt det vi ikke når og af ting vi forventer af os selv og som vi tror andre forventer af os.

Man bliver som sagt ikke stresset af det man når, man kan godt have travlt, men har man det over meget lang tid, så bliver man stresset.

Stress er med til at beskytte os, vi er præcis ligesom dyr, enten sætter vi os over i et hjørne og bliver bange, eller også kæmper vi. Det er det der gør at vi råber højt til medarbejdere, på hjemmefronten eller i andre situationer. Når vi bliver bange, udvikler stress sig måske til en angst.

Du skal huske at få sovet - slappet af - og nyde dit liv.

Gør du det, har du også energi til endnu mere, men køre du i et tempo for at tilfredsstille andre, eller andres behov, ja så er det at tingene går galt. 

Du er ukoncentreret - du får de mærkeligste symptomer i kroppen, nogen kommer endda derud hvor stoffer, alkohol eller andre rusmidler bliver løsningen.

Er du på vej derhen og kan ikke selv finde en løsning, så prøv hypnose - hypnoterapi, det vil være en rigtig god guide på din vej tilbage til en tilværelse, der er værd at leve og tilbage til et liv du måske havde sidste år, måske for 10 år siden, eller måske aldrig har mærket og levet. 

Her kommer selvhypnosen også til sin ret, selvhypnose kan hjælpe dig til at fastholde din afslappethed, så du mærker den oftere og på den måde finder en ny måde at leve dit liv på, for det er jo DIT liv.

I hypnosen er det jo muligt at ændre dit underbevidste sind, så du finder en mere fornuftig måde at gribe fat i opgaverne og udfordringerne på og ligge den gamle adfærd du har tilegnet dig væk.